tiistai 4. helmikuuta 2014

Paketeita.

Joulu meni. Silti laitan tänne kuvia paketeista, koska kyllähän paketteja (eli paketeita niinkuin pienenä sanoin) muulloinkin tehdään, ja näistä vinkeistä voi olla iloa ennen ensi jouluakin. 


En raaskinut ostaa lahjapapereita. Ei sillä että ne olisivat kalliita, mutta 1) jouluna kuitenkin saisin taas lisää papereita kun hamstraan kaikki ehjät ja hienot uusiokäyttöön, ja 2) uuden paperin ostaminen kuluttaa luonnonvaroja. Pysykööt puut mielummin pystyssä. 


Siispä tuunailin niistä papereista joita sattui olemaan. Todella yksinkertaisista papereista saa aikaiseksi upeita paketteja, jos jaksaa askarrella. Ja minä jaksan. 




Hopeinen paperi, tähti-kuvioleikkurilla sinisiä tähtiä, sinistä pitsiä ja vanhan ilmaiseksi saadun kahvikirjan kansipahvista kuviosaksilla leikattu pakettikortti. Kerrassaan hieno kokonaisuus.










Paperinarua, joita olen säästellyt vuositolkulla. Pikku pätkistä saa hyviä koristeita. Niitä voi sitoa lahjanaruun kiinni, tai kuten joulutähdessä, laittaa vaan runsaasti erikeeperiä joka väliin. Ja kimalletta päälle. Voimapaperipaketeista tuli kerralla varsin hienot.







Madame B. C.  tekee paljon tasseleita koruihin, heijastimiin jne. Minä laitoin pakettia somistamaan. Violetti paljettilanka on jämäkerästä, ja vihreän mohairlangan sekaan laitoin ohutta kultalankaa. Toimii.






Kirjaston poistokirjalootasta sain vuonna jotain muutamia nuottivihkoja. Askarteluun loistavia papereita. Ja cd-levyn voi erinomaisesti paketoida nuottipaperiin. Vielä sinistä folioteippiä päälle niin on vähän juhlavampi.






Eipähän tarvinnut ostaa mitään. Se on aina hyvä asia.


-Aune

2 kommenttia:

  1. Hei - hienoja paketteja! Ihanasti olet keksinyt vaikka mitä sinänsä simppeleiden papereiden koristamiseksi. Ja kohtahan se on joulu taas - pitää panna nämä esimerkit muistiin! Eikä mitään pidä koskaan heittää pois...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Jee, paketoiminen on maailman hauskinta! En olisi hyvä marketin aulassa joulupaketoijana, kun joka pakettiin menisi puoli tuntia kaikkine koristeluineen... :) Eikä kahta samanlaista tietenkään voi tehdä! Ei olis hyvä markkinatalouden kannalta semmoinen...

    VastaaPoista