torstai 12. marraskuuta 2015

Lahjakasseja ja valkoista joulun odottelua.

Ensin meinasin kirjoittaa, että "valkoisen joulun odottelua", mutta tuollahan on jo juuri sen verran lunta, että maa on valkoinen. Mukavaa!


Olen jo tehnyt joulukäsitöitä ja aloitin jo lokakuun puolella salaa korttiaskartelujakin. Useampana jouluna olen pyöritellyt mielessä ideaa kestolahjakasseista, jotka voisi aina laittaa eteenpäin seuraavalle lahjan saajalle. Hiukkasen välillä ahdistaa se lahjapaperin ja muun pakkausmateriaalin määrä, joka joka joulu menee roskiin. Kaikki eivät edes laskosta papereita talteen ja käytä seuraavana vuonna uudelleen. Meillä joskus ehkä naurettavankin pienet paperin riekaleet ja nauhanpätkät pannaan tarkasti säästöön.

Nyt rupesin tosissaan toteuttamaan projektia, ja teen näitä ihan myyntiin asti pienen määrän. Kaikki kankaat ovat kierrätettyjä vanhoja liinoja ja verhoja, omista varastoista ja kirppikseltä.


Tässä kuvassa on pari tällaista vaaleansävyistä, viini-, glögi- tai skumppapullolle mitoitettua kassia. Tein myös neliskanttisempia kasseja sekä värikkäämpiä, retrohenkisiä kasseja. Suunnitteilla on omaan käyttöön myös jättisäkki aattoiltaa varten!

Jokaiseen kassiin laitan jonkin pienen koristeen kankaasta, nauhoista, helmistä ja napeista. Tosi sieviä kasseja, joiden avulla lahjoihin saa tyyliä!







-Aune

2 kommenttia:

  1. Aune, lahjakassisi ovat todella kauniita! Olet ihanasti käyttänyt noita kierrätettyjä materiaaleja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Eila! Koristeisiin saa kivasti uppoamaan kaikenlaista, kuten vanhoja paidannappeja sekä helmiä, joita on jäänyt tähteeksi tanssipukuprojekteista.

    VastaaPoista