torstai 13. syyskuuta 2012

Ensimmäinen postaus uuteen blogiin: tilkkupeitot vauvalle ja koiralle

Nyt on blogi sitten aloitettu. Ensimmäisenä esiteltynä käsityönä saa nyt olla tämä kummitytölle Ebrelille tehty tilkkupeitto. Peitto on jo matkalla Epulle Lounais-Englantiin, toivottavasti on mieleinen. Minusta ainakin siitä tuli aika hieno! (Ei sitten tarvitse kiinnittää huomiota ryttyihin...)



Peiton suunnittelussa yhdisty kaksi ajatusta: sateenkaaren värit (lapsethan pitävät väreistä) sekä tuollainen "freestyle" -tilkkutyömenetelmä. Ommellaan tilkkuja (leveys vakio, pituus vaihtelee satunnaisesti) pötköiksi ja sitten yhdistetään pötköt vierekkäin. Helppoa! Tässä piti vaan hieman tarkemmin suunnitella sommittelua, kun halusin sateenkaaren värit vähän niin kuin raidoiksi. Ylhäältä vasemmalta: punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, violetti.

---

Laitetaan tähän samaan vielä kuva toisesta samalla tekniikalla tehdystä tilkkutyöstä, koiran alustasta.


 Samalla tulee esiteltyä meidän Viima, joka kuvassa on iältään huimat 3 kk. Voi sööttiä ***



-Aune

4 kommenttia:

  1. Hieno peitto, Aune! Sateenkaariväritys on hyvä idea, ja värit peitossa on kaiken kaikkiaan kauniit. Viimakin näkyy istuvan nätillä peitolla - onko sinun tekemäsi? Onnea uudelle blogille, jonka ulkonäkö on kaunis ja lukemaan houkutteleva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, Viimankin peitto on miun tekemä. Toivottavasti muistin suurinpiirtein oikein tuon motti langassa -tarinan. Vaari kertoi sitä usein meille ja se oli miusta pienenä hauska tarina!

      Poista
  2. Terve,
    hyvin näkyy toimivan myös eri selaimilla! Hienot värit blogissa, lämmin tunnelma.

    VastaaPoista
  3. Hei taas! Saisitko blogiisi lisättyä semmoisen Lukijat-osion tuonne sivupalkkiin (sen saa ulkoasu-toiminnolla lisäämällä gadgetin Lukijat) - silloin voisin ryhtyä lukijaksesi ja näkisin aina kätevästi omasta blogistani, milloin sinä olet lisännyt uuden tekstin. - Tarina vaarin mottilangasta on minun mielestäni just sellainen kuin miten hän sen kertoi. Hauskaa, että muistit tarinan!

    VastaaPoista