torstai 26. toukokuuta 2016

Lahjoja ja tilkkutöitä.

Kevät on kulunut niin puuhakkaasti, ettei ole ehtinyt tänne blogiinkaan mitään kirjoittaa. Yhden tanssipuvun ompelin kevätnäytökseen, mutta siitä ei ole vielä kuvia. Tähän laitan muutaman aiemmin keväällä valmistuneen jutun. 



Viimalle tein sinisävyisistä tilkuista alustan suojaamaan uutta sohvaa. Tosin Viima ei aina ihan osu tuohon alustalle. Tässä kuitenkin karvainen poseeraus: 






Edellinen Viiman alusta olikin jo kulunut aivan puhki. Tilkkutäkki oli saman kokoinen kuin tuo uusi, koira vain on jotenkin pienempi tässä neljän vuoden takaisessa kuvassa:







Nyt pitäydyin ihan vain neliöissä.





Tikkauksessa käytinkin nyt vähän erikoisempaa pistoa, olisikohan tuo nimeltään vaikka tähkäpisto. Amerikkalainen tilkkutyökulttuuri on niin moninaista, että netistäkin löytyy vaikka minkälaisia hauskoja pistoja ohjeineen.












Pieniä lahjoja olen tehnyt muutamia kevään aikana. Kevättalvesta tutu lapsen 6-vuotissynttärilahjaksi syntyi Frozen-henkinen panta. Virkkasin kahta eri sinistä mohairlankaa valmiin ohuen muovipannan ympärille ja lisäsin isoja helmiä. 












Sinisiä sävyjä tuli myös yhdelle vähän vanhemmalle synttärisankarille. Seiskaveljeksen isoveljestä tein pikapikaa sukat. 








Tanssipuvuista siis uutta postausta myöhemmin! 


-Aune